Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πρόκριση στην Ασπρόμαυρη Φλώρινα μέσα σε τσουχτερό κρύο και θερμοκρασία στα όρια του 0



Ξημερώματα  χιόνισε τελικά στη Φλώρινα. Η χιονόπτωση δεν ήταν ιδιαιτέρως έντονη και έτσι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εορδαϊκό θα ξεκινήσει κανονικά στις 14.00 (C/X) εκτός βέβαια εαν σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση του καιρού.Πριν από την έναρξη του αγώνα, το ΤΑΠ Εορδαϊκός θα τιμήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, τον γενικό αρχηγό του "δικεφάλου" Κώστα Ιωσηφίδη και
τον παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ αλλά και του Εορδαϊκού Στέλιο Πουλασιχίδη, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Ο προπονητής των "λιγνιτωρύχων" σε δηλώσεις του τόνισε:"Διαθέτουμε μια νεανική ομάδα, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του βορείου ομίλου και εκεί ασφαλώς επικεντρωνόμαστε. Στο πρωτάθλημα και στην δημιουργία μιας καλής ομάδας".Στο ΔΑΚ Φλώρινας (2ο ΧΛΜ Φλώρινας – Καλλινίκης) ο ΠΑΟΚ θα έχει μαζί του και περισσότερους από 3000 φιλαθλους μας ενώ αναμένεται να γίνει sold out στα εισιτήρια.Ο Μάκης Χάβος έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις πως θα διατηρήσει το 4-4-2 με αλλαγές σε πρόσωπα.ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!