Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ιβαν Σαββίδης:" Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός" - Είσοδος στην 20αδα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων"



Δηλώσεις Ιβαν Σαββίδη από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης: Μόλις δώσαμε τα έγγραφα για την καταβολή των χρεών του ΠΑΟΚ. Δώσαμε 10.866.000 ευρώ και από
σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους μας, όλους όσους μας πίστευαν αλλά και τους δύσπιστους. Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός απέναντι στην πολιτεία και τους δανειστές. Έχουμε απελευθερώσει τον εαυτό μας από αυτό το βάρος. Τώρα με περισυλλογή θα κάνουμε βήμα-βήμα την αλλαγή της στρατηγικής και θα προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε μεγάλες υποθέσεις μπροστά μας. Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ πλέον να υλοποιήσω τις σκέψεις μου. Ήταν θέμα αρχής για μένα, πολύ σημαντικό. Θα μπορούσαμε να πέσουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα, αυτό ίσως ήταν πιο συμφέρουσα λύση, θα μας έπαιρνε λιγότερο χρόνο. Δεν ήθελα όμως να αφήσω μια μαύρη κηλίδα στο σώμα του ΠΑΟΚ, ειδικά με τη δική μου παρουσία. Θέλω να γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει τις οφειλές του».
Για τον πρώτο στόχο του πλέον: Να κινηθούμε με καλές σκέψεις. Τον τελευταίο καιρό άκουσα δυσάρεστα πράγματα, αλλά θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι κρατάω τον λόγο μου.Θέλω να βεβαιώσω ότι είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ απλά σαν ΠΑΕ αλλά ως σύνολο. Στηρίζουμε όλα τα αθλήματα, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ και όλα όσα αφορούν την ιδέα του ΠΑΟΚ, και θα συνεχίσουμε.Στρατηγικός στόχος του ποδοσφαίρου είναι να μπει στην 20αδα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Πως θα γίνει δεν μπορώ ακόμα να το ξεκαθαρίσω, αλλά είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ!
Για τα έργα: Τώρα έχουν λυθεί τα χέρια μας και οι ιδέες μας. Θα ασχοληθούμε με την πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας και τις υποδομές. Η Μεσημβρία δεν είναι βάση για μεγάλη ομάδα για αυτό πρέπει να αναπτυχθούμε. Και αυτές οι επενδύσεις είναι μεγάλες και μακροχρόνιες και δεν σταματάνε. Θα τα δείτε όλα αυτά.
Για τους πολιτικους: Δε θα ήθελα να δώσω πολιτική διάσταση στο θέμα. Είναι μια περίεργη αίσθηση. Πάνω ήπια ένα ποτήρι τσάι και κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ! Πρέπει να πουν σε εμάς ευχαριστώ. Μπορούσαμε να μην πληρώσουμε αλλά πληρώσαμε. Όσοι χρωστάνε πρέπει να πληρώσουν. Να αποτελέσουμε παράδειγμα. Ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι στη βουλή αλλα και σε όσους δεν είναι στο κοινοβούλιο. Ένα ειδικό ευχαριστώ στην ομάδα του κυρίου Καμμένου».
Για τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει μία εκπομπή που λέγεται «no comment». Αυτό θα πω και εγώ».