Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 20/5 18:30 ΠΑΟΚ – Χανιά



 Έγιναν γνωστές οι ώρες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.  Πάνοπλος κατεβαίνει στη Χαλκίδα ο πρωταθλητής Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ.  Η αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά, αλλά και ο Εργοτέλης, ο ΑΟ Χανίων και οι Αμαζόνες Δράμας, θα αφιχθούν στην Ερέτρια την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή 20/5 θα λάβουν χώρα στη Χαλκίδα (Ενωσιακό) οι δύο ημιτελικοί του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

 Όπως έγινε γνωστό στις 16:00 θα παίξουν Αμαζόνες Δράμας – Εργοτέλης και στις 18:30 ΠΑΟΚ – Χανιά.  Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Κυριακή 22/5 (Ενωσιακό) στις 18:00.  Στο μεταξύ να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ -χθες- νίκησε με 6-0 τα Χανιά στην Κρήτη και κατέκτησε και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας με 17 νίκες και 1 ισοπαλία σε 18 παιχνίδια, στην Α’ Εθνική.   

Το φετινό είναι το 11ο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ εκ των οποίων τα έξι τα έχει κατακτήσει …αήττητος.  Η κορυφαία χρονιά του ΠΑΟΚ ήταν το 2011 όταν σημείωσε 24 νίκες σε ισάριθμα ματς με συντελεστή γκολ 101-9! Ο ΠΑΟΚ έρχεται στη Χαλκίδα για να κατακτήσει το νταμπλ και το 5ο Κύπελλο στην ιστορία του.   Άλλη μία κούπα θέλει να προσθέσει στη συλλογή της, η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δήμητρα Παντελιάδου, αυτή τη φορά μέσα στη Χαλκίδα.  Η Δήμητρα Παντελιάδου (στην Τούμπα) ετοιμάζεται για …Χαλκίδα. ΠΗΓΗ