Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-78 Μαρκόπουλος:'Το θέμα με τις βολές είναι πρόβλημα και αυτό έχει μεταφερθεί στην ψυχολογία"




Σούλης Μαρκόπουλος:«Ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Μια ομάδα που μεταφέρει το παιχνίδι της, μέσα στη ρακέτα και από εκεί οργανώνεται και δημιουργεί καταστάσεις έξω από τη γραμμή των τριών πόντων. Εμείς, όλα αυτά τα δουλέψαμε
πολύ καλά και η άμυνα μας κατά το μεγαλύτερο διάστημα λειτούργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο κοντό σχήμα και τις αλλαγές, ίσως από την κούραση, ίσως από τη σαστιμάρα της στιγμής, δεν ακολουθήσαμε όλες τις εντολές. Απλές λεπτομέρειες που στοίχισαν. Το θέμα με τις βολές είναι πρόβλημα και αυτό έχει μεταφερθεί στην ψυχολογία. Πρέπει να το ξεπεράσουν. Είναι αδιανόητο να έχουμε ποσοστό στο 46% στις βολές».

Για τα πικ εν ρολ του Ρόκο Λένι Ούκιτς και την περιθωριοποίηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στο τέταρτο 10άλεπτο είπε: «Είναι πολύ τεχνικό θέμα. Είναι το κοντό σχήμα της ΑΕΚ που έπαιζε πικ εν ποπ και έπρεπε κάποιος να σταματήσει τα σουτ. Όταν έπαιζαν με τους κοντούς μας δυσκόλευε να είναι ο Ανδρέας στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Ούκιτς, που το παίζει χρόνια. Στο πρώτο ημίχρονο, δε μας πόνεσε αυτή η κατάσταση, στο δεύτερο δεχτήκαμε καλάθια που υπήρχε ολιγωρία στον τρόπο αντιμετώπισης, ίσως επειδή υπήρχε και η κούραση».

Αρνήθηκε, πάντως, να σχολιάσει την άποψη του Γλυνιαδάκη για τις διεκδικούμενες φάσεις του αγώνα λέγοντας: «Αν συμφωνείτε εσείς, εγώ δεν έχω να πω κάτι. Έτσι είναι».

 Κατέληξε απορρίπτοντας την κούραση ως αποκλειστική δικαιολογία για το αρνητικό αποτέλεσμα: «Μπορεί να είναι ήταν και τυχαίο. Δεν ήταν μόνο η κούραση, ήταν επιβαρυμένοι από φάουλ οι παίκτες, όσο πηγαίνει προς το τέλος ο αγώνας, το άγχος μεγαλώνει. Είναι πολλοί παράγοντες που λειτούργησαν αρνητικά συνολικά για το αρνητικό αποτέλεσμα».